Päämiehemme

Edustamme Euroopan suurimpia elintarviketeollisuuden raaka-ainetoimittajia Suomessa.

Päämiehiemme raaka-aineita on lukuisissa suomalaisissa elintarviketeollisuuden tuotteissa. Kuivattuja raaka-aineita on helppo käyttää, ne vievät vähän varastotilaa, tulevat edullisemmaksi kuljettaa kuin tuoretavara tai purkkeihin pakatut tavarat. Kuivatut tuotteet tuottavat myös vähemmän jätettä ja kaikki pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. Tuotteemme täyttävät suomalaiset laatuvaatimukset, tehtaamme auditoidaan säännöllisesti, tuotteiden mukana tulevat COA, GMO, FSSC, traceability jne todistukset. Me löydämme juuri teille sopivat tuotteet päämiestemme tuotevalikoimasta.

Italialainen Capuzzo on edelläkävijä kuivatuissa hedelmissä ja vihanneksissa. Capuzzon kuivatut omenat ovat Euroopan kuuluja. Tunnemme Capuzzon vuosikymmenien ajalta ja Capuzzo myös kouluttaa myyntiedustajiaan koko ajan ja informoi uusista innovaatioista.

Diafood / Colin Ingredients on erikoistunut kuivattuihin vihanneksiin kuten paprikoihin, papuihin, herneisiin, keittosekoituksiin, selleriin, yrtteihin jne. Colin puoli on erikoistunut valmiiksi sekotettuihin mausteseoksiin ja vege tuotteisiin (kuten hampurilaispihvit, sauce bolognese). Teemme myös ns. tailor made tuotteita.

Espanjalainen Juan Jose Albarracin on maailman vanhin paprikoihin ja paprikaoleoresiineihin erikoistunut yritys.

Pakastekuivattuja tuotteita vuodesta 1964 aina katkaravuista kasviksiin. European Free Dry:lla on tuotteita aina katkaravuista , kasviksiin ja marjoihin. Tuotteita on paloina ja jauheina.

©1989-2021 Oy Wecke Ab, Y-tunnus 0769980-3

made with flipsite